ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ερμηνεία των "κεραυνών" του Μαρινάκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γιατί έφτασε στο σημείο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού να τα χώσει χοντρά στους παίκτες στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (2/4).

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. Μια ομιλία που είχε αρκετούς "κεραυνούς" και "βόμβες".

Πώς μπορούν να ερμηνευτούν ορισμένες από τις ατάκες του;

  • Το "θα τα χτίσω όλα από την αρχή" θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα όσα είχε πει στους παίκτες τον Απρίλιο του 2013, τότε που όντως άλλαξε τη μισή ομάδα το καλοκαίρι έχοντας τον Μίτσελ στο "τιμόνι". Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις... σκούπες για τις οποίες έκαναν λόγο τα ρεπορτάζ μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.
  • Το "να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας" εννοούσε ότι η αδιαφορία από ορισμένους είχε φτάσει πλέον στο... φουλ και είναι δεδομένο ότι και "βαριά ονόματα" θα αποτελέσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρελθόν!
  • Το "σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη" είχε να κάνει καθαρά με την εικόνα της ομάδας, την οποία είχε χαρακτηρίσει πολλάκις "τραγική" με ομιλία προς τους παίκτες μέσα στη σεζόν.
  • Το "ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε" που είπε για τα γκολ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, αφορούσε την απάθεια με την οποία αντιμετώπιζαν όλα τα ματς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.
  • Για την ατάκα ότι "θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς" εννοούσε ουσιαστικά ότι κάποιων η καριέρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στην Λιβαδειά.
  • Για την αθώωσή του από τα περί "εγκληματικής οργάνωσης" ήθελε να πει ότι κάποιων δεν πληγώθηκε καν ο εγωισμός να έπαιζαν ουσιαστικά όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τον άνθρωπο που τους πληρώνει πλουσιοπάροχα και δεν παράτησε ποτέ την ομάδα, παρότι δέχτηκε έναν τεράστιο πόλεμο από παντού!
  • Με την ατάκα ότι "με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές" σαν να παραδέχτηκε ουσιαστικά το λάθος του που καθόταν και άκουγε κάποιους παίκτες που "έθαβαν" τον εκάστοτε προπονητή.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θυμηθείτε το LIVE CHAT με τον Θέμη Καίσαρη
Κεραυνοί Μαρινάκη: "Θα παίξουμε με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς"
Ποιοι να παραμείνουν στον Ολυμπιακό;
Βάλνερ: "Ο Ολυμπιακός έχει τους σωστούς ανθρώπους"
Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και... Μίτσελ (;) για Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ