ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ατρόμητο υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, στην πρώτη "μάχη" των δύο ομάδων για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι επιλογές του Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Τέταρτο ματς για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες 11 μέρες (29/1 - Βέροια, 2/2 - Άρης, 5/2 - Ηρακλής), αυτό με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τη ρεβάνς να διεξάγεται 1 ή 2/3 στο Περιστέρι.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέφερε τον Νικολάου στην ενδεκάδα αντί του Μποτία, ενώ ο Ρέτσος θα χρησιμοποιηθεί σε ρόλο ανασταλτικού μέσου. Αυτό θα είναι και το τρίτο στη σειρά ματς Κυπέλλου που ο Μπέντο προτιμά ένα 4-4-2 με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο στην επίθεση.

Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Σεμπά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Ιντέγε αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις του 48χρονου προπονητή στο ματς.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ντομίνγκες, Καμπιάσο, Ρομαό, Μαρίν, Ελιουνούσι, Χουτεσιώτης, Ντε λα Μπέγια, όπως και ο Ντα Κόστα με μικροενοχλήσεις στη μέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ