ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 23η αγωνιστική της Super League. (19.00).

Με τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο -10, η νίκη για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (19.00) είναι επιτακτική. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Χασάν.

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία, τη θέση του Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ παίρνει ο Σα. Δεξιός μπακ επιστρέφει το Τοροσίδης και αριστερός πάει ο Κούτρης, με τον Τσιμίκα να μένει εκτός. Στο κέντρο της άμυνας βασικός επελέγη ο Μιράντα για αντί - Σισέ, ενώ θα έχει παρτενέρ τον Μεριά.

Αμυντικοί μέσοι οι Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκης, όπως με τη Λαμία, αριστερός εξτρέμ ο Μασούρας, δεξιός ο Ποντένσε και πίσω από τον Φορτούνη ο Χασάν. Με την ομάδα της Φθιώτιδα βασικοί ήταν οι Νάτχο Γκερέρο και Σολδάνο. Με άλλα λόγια, έξι αλλαγές συγκριτικά με το βασικό σχήμα στην προ ημερών ήττα (0-1) στο Κύπελλο.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Χουάντερσον - Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα - Στάθης, Ρώσση, Ντ'Ούρσο, Γκίνο, Ναδάλες - Ακόστα, Ελ Χέλβε

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ