ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 18.00 τη Γιαγκελόνια. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για τη γραμμή κρούσης τους Γκερέρο - Σολδάνο. Βασικός ο Βαλμπουενά, με Σουρλή - Ανδρούτσο αμυντικούς χαφ.

Το τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει στις 18.00 ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιαγκελόνια. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Πέδρο Μαρτίνς, παρατάσσει ενδεκάδα με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τον τελευταίο χρονικά αγώνα, αυτόν με τη Λέχια Γκντανσκ, αν εξαιρεθεί ο Ζοζέ Σα που θα είναι κάτω από τα γκολπόστ.

Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Γκερέρο και Σολδάνο, την ίδια ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" ανακοινώνουν άμεσα την απόκτηση του 32χρονου Μαροκινού φορ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μπα, Κούτρης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Σολδάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Υπογράφει και φεύγει για Αυστρία ο Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Ελ Αραμπί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ