ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Πλζεν

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Πλζεν

Επισήμως γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν (20.00). Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ποιοι παίκτες "κόπηκαν" από τη 18άδα.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, στον πρώτο του επίσημο αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Η ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων", η οποία είχε "κλειδώσει" εδώ και καιρό, είναι η εξής όπως έγινε επισήμως γνωστό: Σα -Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας- Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης- Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας – Γκερέρο.

Οι αναπληρωματικοί: Τζολάκης, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μπρούνο, Μπα, Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κούτρης, Ντουρμισάι, Ανδρούτσος και Καραργύρης.

Μπορεί να προκαλεί απορία το γεγονός ότι ο Κούτρης έμεινε εκτός, αλλά έχει εξήγηση. Θέλοντας να κερδίσει μία θέση επιπλέον ο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τοροσίδη, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Αν για παράδειγμα έπαιζε βασικός ο Κούτρης, εκτός αποστολής πιθανότατα θα έμενε ο Τσιμίκας.

Η ενδεκάδα της Βικτόρια Πλζεν απαρτίζεται από τους εξής: Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόβσκι, Καγιαμπά, Τσέρμακ, Κόπιτς, Κρμέντσικ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ