ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτίζαν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Οφόε, Μπεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στο Βελιγράδι το πρώτο βήμα πρόκρισης από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στην Παρτίζαν. Οι επιλογές του Μπέσνικ Χάσι για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Στο "Partizan Stadium" δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απόψε (25/7, 21:45) το βράδυ, για την πρώτη "μάχη" με την Παρτίζαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά, Μαρίν, Σεμπά και Μπεν είναι οι εκλεκτοί του Μπέσνικ Χάσι για το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Αρχικά ο Φορτούνης είχε πάρει φανέλα βασικού, όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία (στομαχικές διαταραχές) στο ζέσταμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, με τον Σεμπά να παίρνει τη θέση του.

Ο 46χρονος τεχνικός αποφάσισε να περάσει τον Ρομαό σε θέση στόπερ, εκτιμώντας πως Βούκοβιτς και Σισέ δεν είναι έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι αυτή την εποχή. Μοιραία ο Σιώπης βρήκε εισιτήριο για το βασικό σχήμα στο πλευρό του Οτζίτζα Οφόε, ενώ ο Καρσελά προσπέρασε τον Πάρντο κερδίζοντας τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Στην κορυφή επίθεσης ο Μπεν αντί του ανέτοιμου Εμενίκε, καθώς ο Χάσι προτιμά τον επιθετικό από τις Κομόρες και όχι τον Ανσαριφάρντ.

Θυμίζουμε ότι για διάφορους λόγους δεν είναι στη διάθεση του Κοσοβάρου προπονητή οι Ελαμπντελαουί, Ταχτσίδης, Μποτία, Ανδρούτσος, Μίλιτς, ενώ εκτός πλάνων και αποστολής είναι οι Ελιουνούσι, Μανθάτης και Μαρτίνς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτίζαν

Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Νέμανια Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Λεονάρντο, Ταουαμπά και Τζούρτζεβιτς είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς για την αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι 11 που επιλέξατε για τη "μάχη" του Βελιγραδίου
Εμενίκε: "Να αποδείξω ότι δεν είμαι τελειωμένος"
Πρόεδρος Παρτίζαν για Ολυμπιακό: "Δύσκολο, αλλά 3-0..."
Με απουσίες και στόχο ένα γκολ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ