ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα που επιλέξατε για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι

Η ενδεκάδα που επιλέξατε για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι

Το Sport24.gr σας κάλεσε να ψηφίσετε την ιδανική αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Δείτε ποιους επιλέξατε.

Όλα τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή και το Sport24.gr σας κάλεσε να ψηφίσετε τους παίκτες που πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Όσκαρ Γκαρθία σε κάθε θέση.

Ο Σίλβιο Προτό συγκεντρώνει τη συντριπτική προτίμηση των φιλάθλων, που δείχνουν πιο μοιρασμένοι, όσον αφορά στην αμυντική τετράδα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει προβάδισμα για τα δεξιά με 22,57%, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης από την άλλη πλευρά συγκέντρωσε 18,54%. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μπακ είναι οι πιο δημοφιλείς από τους αμυντικούς, αφού στα στόπερ υπάρχει τριπλή επιλογή, από την οποία χάνει ο Αλμπέρτο Μποτία με 14,72%, έναντι του 17,6% που συγκέντρωσε ο Παπ Αμπού Σισέ και του 17,05% (διαφορά 225 ψήφοι) του Μπιορν Ένχελς.

Μπροστά από την άμυνα, η θέση των Αλεξί Ρομαό (18,53%) και Βάντις Οτζίτζα Οφόε (17,6%) μοιάζει αδιαπραγμάτευτη, έστω κι αν δεν αποτελούν τους πιο δημοφιλείς μέσους για το κοινό.

Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνουν περισσότερες προτιμήσεις. Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε 8.869 ψήφους για να βρεθεί στην ενδεκάδα και θα τοποθετηθεί στα άκρα, ενώ ο Κώστας Φορτούνης είχε 8.872 ψήφους και θα αναλάβει ρόλο οργανωτή.

Αυτό αφήνει τη μάχη του τελευταίου μεσοεπιθετικού στο δίλημμα Μάρκο Μάριν - Φελίπε Πάρντο, που βρίσκει νικητή τον Γερμανό διεθνή με 16,18% έναντι 10,89% του Κολομβιανού.

Όσο για τη γραμμή κρούσης, ο κόσμος του Ολυμπιακού επέλεξε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με 8.639 ψήφους, αφήνοντας πολύ πίσω τον Ούρος Τζούρτζεβιτς με 1.362 προτιμήσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ