ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H ενδεκάδα που επιλέξατε για τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr κάλεσε τους αναγνώστες του να γίνουν... Όσκαρ Γκαρθία και να επιλέξουν την ενδεκάδα για τη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δείτε τα αποτελέσματα.

Μετά το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League, ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τους έντεκα που θέλουν να δουν βασικούς στο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Σίλβιο Προτό συγκεντρώνει τη συντριπτική προτίμηση των φιλάθλων για το τέρμα, με ποσοστό 90%. Σισέ και Νικολάου είναι το δίδυμο των στόπερ που προτιμούν οι αναγνώστες με 7.862 και 7.478 ψήφους αντίστοιχα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει προβάδισμα για τα δεξιά με 6.718 ψήφους, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης από την άλλη πλευρά συγκέντρωσε 4,683.

Ως κεντρικοί μέσοι προτιμήθηκαν οι Ρομαό - Οτζίτζα με 6.207 και 5.038 ψήφους αντίστοιχα, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Φορτούνης (6,075)Ο Μάριν στα δεξιά (6,853), ο Μιραλάς στα αριστερά (5,766) και στο κέντρο ο Ανσαριφάρντ (7,418) είναι η επιθετική τριπλέτα που συμπληρώνει την ενδεκάδα που επέλεξε ο κόσμος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ένχελς και Μποτία δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ΟΑΚΑ, ο πρώτος επειδή αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας (5/2) και ο δεύτερος λόγω της αποβολής του στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ