ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποθέωση του Καραπαπά στον Μιλιβόγεβιτς

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αποθέωσε τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στην Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας μάχεται για την παραμονή της στην Premier League και αυτή την στιγμή είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της προσπάθειας είναι αναμφίβολα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος θεωρείται από τους παίκτες-κλειδιά των Λονδρέζων. Ο Σέρβος κεντρικός μέσος είναι βασικός και αναντικατάστατος, με αποτέλεσμα να έχει "χτίσει" ένα καλό όνομα στο απαιτητικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έφυγε ως φίλος από το λιμάνι και άπαντες πίνουν νερό στ' όνομά του. Έπαιξε με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα για 2,5 χρόνια, προσέφερε τα μέγιστα, πήρε και ο ίδιος πράγματα, σε μια συνεργασία απολύτως επιτυχημένη. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά στο Instagram για τον Σέρβο και την εξαιρετική πορεία του στα γήπεδα της Αγγλίας.

"Τόσο υπερήφανος που ένας μαχητής όπως ο Λούκα λάμπει στην Premier League", έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών, ο οποίος δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για μια άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι. Εντούτοις, χαίρεται για τον "Μίλι" και την διαδρομή του στο Νησί. Το Instastory συνοδεύεται από μια κοινή τους φωτογραφία, όταν συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό.

Η αποθέωση του Καραπαπά στον Μιλιβόγεβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ