ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποθέωση στον Βαλβέρδε απ' τους φίλους του Ολυμπιακού

31/10/2017 Olympiacos Vs Barcelona for UEFA Champions League season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
31/10/2017 Olympiacos Vs Barcelona for UEFA Champions League season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε στο twitter το video απ' την αποθέωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός, με άμυνα για σεμινάριο και τον Σίλβιο Προτό σε μεγάλη βραδιά, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου.

Ωστόσο, πριν απ' την έναρξη του αγώνα, όλα τα φώτα στράφηκαν προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος βραβεύθηκε απ' τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο σύλλογο.

Μάλιστα, ο τεχνικός της "Μπάρτσα" γνώρισε την αποθέωση απ' τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν σταματούσε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε κι ο φακός του καναλιού της Μπαρτσελόνα, με τους διαχειριστές του twitter των Καταλανών να ανεβάζουν το video, γράφοντας: "Οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν την εκτίμησή τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε".

Δείτε το VIDEO:

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ