ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: μέσα οι Τουρέ, Ομάρ, Τοροσίδης και Σισέ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (30/9, 20.30). Μέσα οι Τουρέ, Ομάρ, Τοροσίδης και Σισέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ 22 ποδοσφαιριστές, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να "κόψει" τέσσερις λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Με δεδομένο ότι ένας εξ αυτών θα είναι ο Χουτεσιώτης και πιθανότατα ο δεύτερος θα είναι ο Μάνος, θα κληθεί να αφήσει δύο πρωτοκλασάτα ονόματα στην εξέδρα. Στα αξιοσημείωτα είναι η "πρώτη" του Τουρέ στο πρωτάθλημα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σισέ αντί του Μιράντα.

Στα θετικά για τον Μαρτίνς το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του τον Τοροσίδη και τον Ομάρ που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η 22άδα αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Κούτρη, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τουρέ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Μάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ