ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μίλαν: Νοκ άουτ οι Ναουέλ, Λάζαρος

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα δίχως αύριο με αντίπαλο τη Μίλαν (13/12, 22:00) και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ναουέλ και Χριστοδουλόπουλος.

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον "τελικό" με τη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης (13/12, 22:00) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Ναουέλ και Χριστοδουλόπουλος δεν βρίσκονται σε αυτή και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω. Αμφότεροι είναι τραυματίες και ο Πορτογάλος προπονητής δεν τους υπολογίζει για τη μάχη με τους "ροσονέρι".

Αντίθετα, οι Ανδρούτσος και Βρουσάι είναι στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς στους παίκτες του μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης που έγινε στο φαληρικό γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει νίκη με 2-0 ή 3-1, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αναμφίβολα είναι δύσκολη η αποστολή των Πειραιωτών κόντρα στην ομάδα του Τζενάρα Γκατούζο, ενώ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού έχει ανακοινωθεί sold out!

Η αποστολή έχει ως εξής: Σα, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ