ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα Ιωαννίδης, Φέτφα, έξω ο Βλαχοδήμος

Μέσα Ιωαννίδης, Φέτφα, έξω ο Βλαχοδήμος
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα με την Παναχαϊκή. Λίγα τα νέα πρόσωπα στην αποστολή. Μέσα Ιωαννίδης, Γιαννιώτης, επανέρχεται ο Φετφατζίδης, εκτός οι 5 τραυματίες και οι Βλαχοδήμος, Κάρολ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2012 ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αμέσως μετά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τα 18 ονόματα της αποστολής για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (19/12, 20:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίμησε να ξεκουράσει βασικά στελέχη της ομάδας, επιλέγοντας όσους είχε στη διάθεσή του πλην των Βλαχοδήμο και Κάρολ.

Όπως και στο πρώτο ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0, οι πορτιέρο στην αποστολή είναι οι Μέγιερι και Γιαννιώτης. Ο Φετφατζίδης επιστρέφει στη 18άδα και μένει εκτός ο Βλαχοδήμος (σ.σ. το αντίστροφο είχε γίνει στη Νέα Σμύρνη).

Η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί αίσθηση καθώς όλοι περίμεναν να πάρει ευκαιρία στο ματς της Πάτρας ο Βλαχοδήμος καθώς το ρεπορτάζ θέλει τον Φετφατζίδη να παραχωρείται δανεικός τον Γενάρη.

Εκτός έμειναν επίσης και οι τραυματίες Τοροσίδης, Σιόβας, Πάντελιτς, Αμπντούν και Τάτος. Τη θέση του Σέρβου επιθετικού πήρε ο Νίκος Ιωαννίδης που κάνει το ντεμπούτο του σε αποστολή με την ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές:

Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέμπςας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης.

Σχετικά με την τελευταία προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Παράλληλα, δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ατομικό έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία έκανε και ατομικό. Θεραπεία έκαναν οι Μάρκο Πάντελιτς και Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται ακόμη από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προπόνησης. Οι εκτός αποστολής παίκτες θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί, στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ