ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απόλυτη δικαίωση του Μαρτίνς με τον Τσιμίκα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Τσιμίκας γύρισε… άλλος άνθρωπος από την Βίλεμ, πιο ώριμος από ποτέ και βγάζει ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Έχει "δέσει" για τα καλά με τον Ποντένσε στα αριστερά.

Ίσως και να ήταν από τους πιο… αδικημένους ο Τσιμίκας, από την άποψη ότι δεν έτυχε της προβολής και της αποθέωσης του Τύπου που έτυχε π.χ. ο Λάζαρος, ο Φορτούνης και ο Ποντένσε. Ο νεαρός αριστερός μπακ κόντρα στην Λουκέρνη έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς και χαριτολογώντας υπήρχε αρκετός κόσμος που ανέφερε ότι αν ο Τσιμίκας ήταν ένας ξένος παίκτης που αποκτήθηκε τούτο το καλοκαίρι, τότε θα είχαν αρχίσει ήδη τα αφιερώματα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Πορτογάλου τεχνικού. Εκείνος ήταν που επέμενε για την επιστροφή του στο λιμάνι με τη λήξη του δανεισμού του στην Βίλεμ. Πέρσι για παράδειγμα ο Μπέσνικ Χάσι θεωρούσε ότι ο Τσιμίκας δεν μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό και δεν τον κάλεσε καν στην προετοιμασία.

Ο Μαρτίνς όμως, έχοντας μία εικόνα από τα κατορθώματά του στην Ολλανδία, είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι ταιριάζει "γάντι" στα δικά του "θέλω". Μάλιστα, από τα μέσα Ιουνίου κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια εντός των τειχών του Ρέντη όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία, ότι ο Πορτογάλος θα έδινε ούτως ή άλλως ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Τσιμίκα ακόμα κι αν ο Κούτρης ήταν στο 100%.

Βέβαια και ο 22χρονος άσος θα έπρεπε να τον βγάλει ασπροπρόσωπο με τη δουλειά που θα έριχνε σε Ζέεφελντ, Γκενκ και Έρμελο. Κι η αλήθεια είναι ότι τον δικαίωσε 100%. Ο Τσιμίκας γύρισε άλλος άνθρωπος από την Βίλεμ, πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ήδη το πρώτο δείγμα με την Λουκέρνη ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Και κάπου εκεί στην άκρη του πάγκου, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του που βλέπει ένα παιδί από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού να οργώνει όλη την αριστερή πλευρά σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την ημέρα που έπιασε λιμάνι ο Ποντένσε, προσπάθησε να τον ταιριάξει στην αριστερή πλευρά με τον Τσιμίκα. Κόντρα στους Ελβετούς έδειξαν οι δυο τους ότι η συνεργασία τους τα πήγε περίφημα.

Μπορεί η Λουκέρνη να μην ήταν κάποιο μεγαθήριο, αλλά όπως και να ‘χει, η συνεργασία τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο δε Ποντένσε ακόμα έχει δρόμο για να φτάσει στο 100% και αντιλαμβάνεστε ότι όταν κάνει τέτοιες εμφανίσεις χωρίς να είναι απολύτως έτοιμος, τι άλλο επιφυλάσσει ο Πορτογάλος για τη συνέχεια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η "κατασκοπία" ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό
"Χαμηλώνει" ο Ολυμπιακός το θέμα του Φοντέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ