ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απάντηση του Καραπαπά στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τον Ρέτσο

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ένα like του Παναγιώτη Ρέτσου στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη προκάλεσε αντίδραση στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Καραπαπά να υψώνει ασπίδα προστασίας στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέσω instagram έκανε μια ανάρτηση με σκοπό να στηρίξει τον Ιβάν Σαββίδη και ανάμεσα στα "like" του συγκεκριμένου ποσταρίσματος μπορούσε κάποιος παρατηρητικός να διακρίνει και αυτό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Καραπαπά να υψώνει ασπίδα προστασίας στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, μέσω τοποθέτησης του στο facebook:

"Ξεκολλήστε ορισμένοι με το Ρέτσο. Το παιδί έκανε like κατά λάθος στον Πασχαλάκη όπως κοίταζε το instagram (έχει συμβεί σε όλους) και μόλις το κατάλαβε για τι ήταν το post το έβγαλε! Για τον Ρέτσο μιλάμε που είναι μάλαμα και λατρεύει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τον ξέρουμε απο 10 χρονών και αυτόν και τους δικούς του ανθρώπους! Μακάρι ΟΛΟΙ να αγαπούσαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως ο μικρός...", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ