ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναφορά του Κάμπελ στον Ολυμπιακό

Η αναφορά του Κάμπελ στον Ολυμπιακό
Κάμπελ EUROKINISSI

Ο Τζόελ Κάμπελ, που αγωνίζεται στη Φροζινόνε, ρωτήθηκε για τα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε και τα οποία του προκάλεσαν ιδιαίτερα συναισθήματα, και αναφέρθηκε σε αυτό του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Κοσταρικανός, Τζόελ Κάμπελ, συνεχίζει την καριέρα του στη Φροζινόνε, στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Μπορεί στον Ολυμπιακό να αγωνίστηκε για μόλις μία σεζόν, αλλά έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και το πέρασμά από το λιμάνι δεν το ξεχνάει.

Ο 26χρονος έδωσε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και όταν ρωτήθηκε για τα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε και τα οποία του έχουν προκαλέσει ιδιαίτερα συναισθήματα, απάντησε: "Το γήπεδο της πατρίδας μου, το Νασιονάλ, είναι μαγικό. Όμως και αυτά των Ολυμπιακού, Μπέτις και Άρσεναλ, αποτελούν πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις".

Ο Κάμπελ αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους τη σεζόν 2013-2014. Έπαιξε σε 32 αγώνες της Super League (8 γκολ), σε έξι Κυπέλλου (2 γκολ) και σε 5 ευρωπαϊκούς (1 γκολ). Το καλοκαίρι που προηγήθηκε, το όνομά του γράφτηκε ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, εντέλει όμως υπέγραψε στη Φροζινόνε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ