ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H... Aεξάρα και ο Ηλίας

H... Aεξάρα και ο Ηλίας
INTIME SPORTS

Mπορεί οι παίκτες του Ολυμπιακού να κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο όμως και η ερυθρόλευκη εξέδρα έδωσε το δικό της ρεσιτάλ, με τα ευρηματικά συνθήματα, που θύμισαν παλιές καλές εποχές.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν με σκωπτική διάθεση την ΑΕΚ που έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, σε σχέση με τη δυναμικότητα της ομάδας της. Ιδού τα συνθήματα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης "ερυθρόλευκων" και "κιτρινόμαυρων" που βρήκε θριαμβευτές τους πρώτους με σκορ 4-0 .

Μόλις έγινε το 3-0 η Θύρα-7 φώναξε "πέσε κάτω Αεξάρα, γιατί έρχεται τεσσάρα", ενθυμούμενη το ματς Κυπέλλου του 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι παίκτες της ΑΕΚ κατ εντολή έπεφταν κάτω για να διακοπεί ο αγώνας, όπερ και εγένετο.

Θυμήθηκαν και τον Ηλία Ατματζίδη, τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ στο περίφημο 6-1 (στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο εκείνης της σεζόν) "Και με πιάνει μελαγχολία που δεν βλέπω τον Ηλία".

Την τιμητική του είχε ο Αραβίδης που στο περσινό 1-1 του Κυπέλλου, μετά το γκολ που πέτυχε γύρισε την πλάτη του στη Θύρα-7 και έδειξε το όνομα στη φανέλα του. Κι αυτός άκουσε "Αραβίδη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα".

Την αρχή την είχε κάνει ο Λυμπερόπουλος, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, όταν πριν από πολλά χρόνια ενήργησε κι αυτός με τον ίδιο τρόπο και από τότε, όποτε πήγαινε στο Καραϊσκάκης άκουγε "Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις της φανέλα".

Και φυσικά τον αντέγραψε ο Γεωργάτος, όταν στη ρεβάνς και στο 1-4 μάζεψε τους συμπαίκτες του, μετά από δικό του γκολ και έδειξαν ομαδικά το πίσω μέρος της φανέλας τους.

Υπήρξε και απάντηση στο σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ που φώναζαν "ερχόμαστε" πριν ανεβούν στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν το ειρωνικό "ερχόσαστε, ερχόσαστε"...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ