ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλιτώνει το χειρουργείο ο Ντα Κόστα

Γλιτώνει το χειρουργείο ο Ντα Κόστα
INTIME SPORTS

"Πλήγμα στον μηνίσκο και ελαφριά θλάση στο γαστροκνήμιο", η επίσημη τοποθέτηση των γιατρών για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, που τραυματίστηκε κόντρα στην Ξάνθη. Σίγουρα δεν πάει στο Λονδίνο ο Μαροκινός στόπερ.

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πώς ήταν ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ έχει υποστεί τελικά πλήγμα στον μηνίσκο και ελαφριά θλάση στο γαστροκνήμιο. Σύμφωνα με τους γιατρούς γλιτώνει το χειρουργείο και απλώς θα μείνει έξω από τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρσεναλ. Αυτό σημαίνει ότι στο Λονδίνο ο Σίλβα θα πάει με δίδυμο Μποτία – Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντα Κόστα θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του μετά την Άρσεναλ. Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το ματς στην Αγγλία, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Από εκεί και πέρα, οι Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Τσόρι συνέχισαν τα προγράμματά τους, με τον Αργεντινό χαφ να κάνει και αερόβιο πρόγραμμα. Για τον ΠΑΣ δεν υπολογίζεται κανένας από τους τρεις, ενώ ο Τσόρι "τρέχει" για Άρσεναλ. Σχεδόν απίθανο μοιάζει να προλάβει.

Στα θετικά ότι ο Ερνάνι δεν είχε τίποτα τελικά στον αστράγαλο, από ένα χτύπημα που δέχτηκε στα Πηγάδια. Όσοι έπαιξαν με Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία. Τις προσεχείς δύο μέρες οι προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι πρωινές και συγκεκριμένα στις δέκα το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ