ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γκρίζα" σύννεφα για τρεις στον Ολυμπιακό!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μίλιτς, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ δεν χώραγαν ούτε στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά (29/11, 17.15). Αναπόφευκτα συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον τους ενόψει Ιανουαρίου.

Ανάσες ήθελε να δώσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές ο Τάκης Λεμονής κόντρα στον Κισσαμικό (29/11, 17.15) και για αυτό το λόγο άφησε κόσμο και κοσμάκη στην Αθήνα. Από την τηλεόραση λειπούν θα δουν το παιχνίδι οι Μποτία, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Κούτρης, Προτό, Σεμπά, Πάρντο και Ταχτσίδης.

Η έκπληξη όμως ακούει στα ονόματα των Μίλιτς, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ. Αν μπορεί βεβαίως να θεωρηθεί έκπληξη...

Με τόσες απουσίες στα Χανιά, κανένας από τους τρεις δεν μπορούσε να βρει μία θέση στη 19άδα που κατέβηκε στην Κρήτη. Ο Λεμονής προτίμησε για το κέντρο της άμυνας να πάρει τον Σισέ και τον Ένγκελς στα Χανιά και να αφήσει στην Αθήνα τον... ξεχασμένο Βούκοβιτς.

Προφανώς και είναι άλλο ένα “μήνυμα” από πλευράς Λεμονή ότι ο Βούκοβιτς δεν είναι στα πλάνα του και για αυτό το λόγο ο Σέρβος αμυντικός φέρεται να ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του τον Γενάρη. Σέβεται την απόφαση του προπονητή του, αλλά από την άλλη δεν θέλει να κάθεται και συνεχώς στην εξέδρα, έχοντας μπροστά του και την προοπτική του Μουντιάλ.

Όσο για τον Μίλιτς; Mε τον Λεμονή έπαιξε μόνο για 90 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό και μετά... τέλος. Είχε και έναν τραυματισμό που τον ξεπέρασε πριν από δύο-τρεις μέρες, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό στο Ρέντη ότι ο Κροάτης δεν υπολογίζεται από τον 57χρονο τεχνικό.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει βεβαίως με τον Σάσα Ζντιέλαρ, έναν παίκτη που ο Λεμονής τον έστειλε στην εξέδρα αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είχε παίξει για λίγα λεπτά στο φινάλε. Είχαν προηγηθεί δύο παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα με Γιουβέντους στο Τορίνο (27/9) και με Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (18/10). Μπήκε και στο β' ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό στις 25 Οκτωβρίου και κάπου εκεί χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του.

Σε κανένα από τα ματς που ακολούθησαν δεν βρέθηκε στην αποστολή. Οι λόγοι ποτέ δεν διευκρινίστηκαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού. Ήταν ξεκάθαρα μία απόφαση του Λεμονή, ο οποίος προφανώς είδε κάτι που δεν του άρεσε από τον Σέρβο, ο οποίος βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής και έφτασε στο σημείο να μην χωράει ούτε στο τσάρτερ για τα Χανιά για ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Φυσικά και αν συνεχιστεί το... ίδιο βιολί με τους τρεις, τότε θα προκύψουν εξελίξεις τον Ιανουάριο. Για τον Μίλιτς ήταν λίγο – πολύ γνωστό ότι δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ήδη ακούγονται ομάδες από την Κροατία (Χάιντουκ), την Ρωσία και την Ουκρανία.

Για τον Βούκοβιτς υπήρχαν πληροφορίες από την Ισπανία ότι τον θέλει ο Ουσίγιος στην Μάλαγα, ενώ τον γλυκοκοιτάζουν και ομάδες από την Τουρκία και την Γερμανία.

Τέλος, ο Ζντιέλαρ είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται και θα πρέπει και εκείνος να δει πώς θα κινηθεί. Πέρσι τέτοια εποχή έψαχνε για ομάδα και μετακόμισε δανεικός στην Μαγιόρκα.

Φέτος, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τον Δεκέμβριο (σ.σ. απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση), τότε ο 22χρονος χαφ είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει άλλον σταθμό στην καριέρα του για να πάρει χρόνο συμμετοχής...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ