ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκονσάλο: "Θα πάρω το χρόνο μου για την καλύτερη επιλογή"

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, greets Napoli's Lorenzo Insigne during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy,  Monday, Feb. 29, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Γκονσάλο Ροντρίγκες AP

Ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, Γκονσάλο Ροντρίγκες, μίλησε για το μέλλον του σε ραδιόφωνο της Αργεντινής. Το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα του και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη Φιορεντίνα.

Στην Αργεντινή για διακοπές βρίσκεται ο Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο στόπερ στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός. Ο πρώην αμυντικός της Φιορεντίνα έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό AM590 και κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ανέφερε αρχικά: " Αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα στη Φιορεντίνα, αλλά είχα πρόβλημα με κάποιον από την ομάδα". Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε ομάδα της Αργεντινής, είπε: " Ναι, θα το ήθελα. Η Ράσινγκ μου έκανε πρόταση, αλλά θα πάρω το χρόνο μου για την καλύτερη επιλογή".

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε ότι "η Σα Λορένσο με προσέγγισε πριν από επτά μήνες, αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Έχω άλλες τρεις προτάσεις, οι οποίες όμως δεν με ενδιαφέρουν. Η σύζυγός μου είναι από την Ιταλία, αλλά ξέρει πώς είναι το ποδόσφαιρο και πάντα με ακολουθεί".

(AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ