ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκιλιέρμε για Τουρέ: "Είναι παικταράς, Θεέ μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε αποθέωσε τον Γιάγια Τουρέ και υποστήριξε ότι έμαθε πολλά έστω και από την μόλις τρίμηνη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό. Οι αποκαλύψεις του Βραζιλιάνου για τον Ιβοριανό.

Ο Γκιλιέρμε πρόλαβε να συνεργαστεί τρεις μήνες με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Τρεις μήνες όμως κατά τους οποίους ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να μάθει πολλά από τον Ιβοριανό μέσο. "Είναι παικταράς, Θεέ μου. Μπορεί να μείναμε μαζί τρεις μήνες, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους ανώτερου επιπέδου, μαθαίνεις εύκολα και γρήγορα. Κάνει το ποδόσφαιρο απλό" ανέφερε ο χαφ των "ερυθρόλευκων" στο ESPN.com.br.

"Δεν κάνει περισσότερες από δύο επαφές με τη μπάλα. Μου είχε πει: «Με την ποιότητα που έχεις, δεν χρειάζεται να ακουμπάς τη μπάλα πάνω από δύο φορές». Βελτιώθηκα και το βλέπω σήμερα ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε" πρόσθεσε.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον 37χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού πρόσθεσε: " Ακόμα και στην ηλικία που βρισκόταν, μπορούσε να δω ότι ήταν διαφορετικός. Ήταν πολύ δύσκολο να του κλέψεις τη μπάλα επειδή ήταν πολύ έξυπνος. Είναι απίθανος, ταπεινός τύπος, που του αρέσει να ξεκινάει μια συζήτηση. Ήταν σούπερ επαγγελματίας που έκανε πολλή προπόνηση.

Μιλάει δεν ξέρω κι εγώ πόσες γλώσσες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς μαζί του. Του αρέσει να παίζει ποδοβόλεϊ, να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να προπονείται με παντόφλες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ