ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκιλιέρμε για Μπακασέτα: "Με έπιασε δίπλα από το σήμα και του είπα 'θέλεις τη φανέλα μου;'"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε μίλησε στο δίκτυο "Lance" για την κοκορομαχία που είχε με τον Μπακασέτα και για την κίνησή του να δείξει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Το βίντεο με τον Γκιλιέρμε να δείχνει τη φανέλα του και πιο συγκεκριμένα το έμβλημα του Ολυμπιακού στον Μπακασέτα, έχει κάνει όχι μόνο τον γύρο της Ελλάδας, αλλά και τον γύρο του κόσμου.

Στην μακρινή Βραζιλία για παράδειγμα έγινε ολόκληρο θέμα, με αποτέλεσμα το δίκτυο "Lance" να τηλεφωνήσει στον άσο του Ολυμπιακού και να τον ρωτήσει για ποιο λόγο έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση προς τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

"Ο αντίπαλος ήταν νευρικός και με έπιασε από τη φανέλα. Με έπιασε δίπλα από το σήμα και εγώ του είπα: 'Θέλεις να σου δώσω την φανέλα μου;'

Έγινε χαμός! Μου έχουν στείλει ήδη πάνω από 500 μηνύματα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ήταν μία τεράστια νίκη μπροστά στον κόσμο μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης είναι στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Ελλάδα.

Μας δίνει μεγάλη... ένεση ηθικού και κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε μακριά από το σπίτι μας και θα παλέψουμε σκληρά για αυτό".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ανέβασε το video με Γκιλιέρμε - Μπακασέτα
Ο Γκιλιέρμε έδειξε στον Μπακασέτα το σήμα του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ