ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιλιέρμε: "Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας"

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην απώλεια συγκέντρωσης των "ερυθρολεύκων" απέδωσε ο Γκιλιέρμε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μίλαν στο San Siro. Τι δήλωσαν από την πλευρά τους οι Τοροσίδης και Κούτρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο San Siro και την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μίλαν, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σκοράραμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μίλαν.

Δεν επιτρέπεται να χάνεις την συγκέντρωσή σου σε τέτοια παιχνίδια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την ΑΕΚ και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί".

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

Από την πλευρά του, ο πολύπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής στην κάμερα της Cosmote TV:

"Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και μετά το γκολ μας συνεχίσαμε να πιέζουμε και είχαμε την κατοχή. Στο δεύτερο μας στοίχισε φυσικά το δεκάλεπτο που φάγαμε τα γκολ και γύρισαν το ματς.

Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα και σήμερα είδαμε ότι κατέβηκε με 8 βασικούς. Δεν το λέω σαν δικαιολογία αυτό και προφανώς μας πειράζει η ήττα. Αν δεν μας πείραζε, θα είχαμε πρόβλημα.

Κοιτάμε μπροστά από εδώ και πέρα, έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ και πρέπει να το κερδίσουμε".

ΚΟΥΤΡΗΣ: "ΣΤΟ 2-1 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ"

Ο Λεονάρντο Κούτρης δήλωσε με τη σειρά του στην κάμερα της Cosmote TV:

"Ήταν ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μας. Ένα καλό ομαδικό παιχνίδι, όπου καταφέραμε να σκοράρουμε και για μεγάλο διάστημα δεν αντιμετωπίσαμε κινδύνους.

Από μία αδράνεια όλης της ομάδας έγινε το 1-1. Εκεί έπρεπε μετά να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά το γρήγορο 2-1 μας έκοψε τα πόδια και κάπου εκεί τελείωσαν όλα".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ