ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκερέρο: "Με βοήθησαν η ομάδα και οι συμπαίκτες μου"

Γκερέρο: "Με βοήθησαν η ομάδα και οι συμπαίκτες μου"

Ο Άνχελ Γκερέρο στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Λουκέρνη.

Ο Άνχελ Γκερέρο μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης στην πρώτη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League κι εστίασε στους φίλους της ομάδας του.

"Η ομάδα δούλευε κάθε μέρα και πιο πολύ. Ήμασταν σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι και είναι ωραίο που κερδίσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο", δήλωσε αρχικά ο επθετικός των "ερυθρολεύκων" στην κάμερας της Nova, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας του:

"Ήμουν ανυπόμονος για σήμερα παρότι αγωνίστηκα με την Λεγανές, ήταν κάτι απίστευτο η ατμοσφαίρα σήμερα. Ήταν τέλεια και είμαι χαρούμενος για τη νίκη".

Όσον αφορά το παιχνίδι, παρατήρησε πως "ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και θέλαμε να πετύχουμε γκολ νωρίς. Τα καταφέραμε παίξαμε πολύ καλά αξίζαμε τη νίκη και την πετύχαμε".

Τέλος, ο Άνχελ Γκερέρο ρωτήθηκε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: "Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ και αυτό όταν γίνεται, βοηθάει αρκετά έναν ποδοσφαιριστή".

ΚΑΜΑΡΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ"

Ο Μαντί Καμαρά από την πλευρά του δήλωσε τα εξής στην κάμερα του Νοvasports:

Για το αν είναι έτοιμος να συνεχίσει να τρέχει:

Νιώθω πάρα πολύ καλά, κάναμε πολύ καλή δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε.

Για το ματς:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήμασταν αποτελεσματικοί, πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε στο σωστό μονοπάτι, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Για την προσαρμογή του:

Όταν έρχεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός είναι εύκολο, γιατί νιώθεις από την αρχή πόσο καλός και οργανωμένος σύλλογος είναι. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα καλά και έτσι θα συνεχίσω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο.

Για την ατμόσφαιρα:

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας βοήθησε να είμαστε πιο δυνατοί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ