ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκερέρο: "Ξέρουμε τι έχει πετύχει ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά είμαστε Ολυμπιακός"

CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παραδέχτηκε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύσκολος και ποιοτικός αντίπαλος, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να προσφέρει θέαμα και να νικήσει.

Ο Ισπανός επιθετικός Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα γίνει την Τρίτη (1/10, 22.00) στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ίβηρας φορ πιστεύει στην ομάδα του και στην κατάκτηση της νίκης.

- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το γήπεδο και τι ρόλο θα παίξει η ατμόσφαιρα στην εξέλιξη του αγώνα;

"Ξέρουμε ότι είναι ένα στάδιο όμορφο με έντονη και ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε προετοιμασμένοι να προσφέρουμε θέαμα και να πάρουμε καλό αποτέλεσμα".

- Είναι το ίδιο σημαντικό για εσένα να βοηθάς την ομάδα, να θυσιάζεσαι, με το να σκοράρεις;

"Φυσικά και βλέπω πολύ σημαντικό το ρόλο του επιθετικού στο να σκοράρει, αλλά βλέπω το ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα. Σε ένα ομαδικό άθλημα όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθάνε την ομάδα. Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω είτε πρόκειται για την επίθεση είτε για την άμυνα. Πάντα προσπαθώ να αρπάζω τις ευκαιρίες για να στηρίζω τη λειτουργία της ομάδας. Δουλειά δεν είναι μόνο το γκολ αλλά η συνεισφορά στη λειτουργία της ομάδας".

- Ο Ερυθρός δεν έχει χάσει εδώ από τη Λίβερπουλ, από τη Νάπολι. Από τότε που επέστρεψε στο Champions League έχει μια ήττα από την Παρί. Αυτό είναι για εσάς έξτρα κίνητρο;

"Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία του Ερυθρού, ξέρουμε τι έχει πετύχει. Εμείς από την άλλη είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε κάνει μεγάλες ευρωπαικές βραδιές και ήρθαμε για να κάνουμε καλό ματς, να προσφέρουμε θέαμα και να νικήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά".

- Σου έχει πει ο κόουτς αν θα παίξεις αύριο;

"Αύριο θα το μάθουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Δεν συμφωνώ ότι βασίζομαι σε 11 παίκτες"
Ολυμπιακός: Πάρτι οπαδών στη Σερβία, σταμάτησαν την κυκλοφορία
Μιλόγεβιτς: "Ο Μασούρας θα είχε θέση στο βιβλίο που θα έγραφα"
Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ