ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γκαζώνει" για Οφόε - Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Οφόε AP

Επανασύνδεση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λέγκια Βαρσοβίας για τον Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε. "Τρέχει" και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς η ομάδα του Πειραιά, πρώτος της στόχος για το κέντρο της άμυνας.

Η μεταγραφή του Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε (δεξιά στη φωτ.) στην Κρασνοντάρ "ναυάγησε" και ανάμεσα στη Λέγκια Βαρσοβίας και τον Ολυμπιακό υπάρχουν νέες συζητήσεις για τον 28χρονο Βέλγο μέσο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Πολωνίας στην οποία ανήκει.

Ο διεθνής χαφ είναι προς πώληση και οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να έχουν ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τη Λέγκια, ώστε να τον αποκτήσουν, παρότι προ ημερών δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί "χρυσή" τομή στις διαπραγματεύσεις που έγιναν.

Ο Οφόε, που είχε μεταβεί στη Ρωσία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κρασνοντάρ, αλλά εντέλει δεν επετεύχθη συμφωνία λόγω οικονομικού, θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και οι επόμενες μέρες, ή και ώρες, θα είναι σημαντικές ως προς την ολοκλήρωση, ή μη του deal.

Ο Οφόε εκτός από τη Λέγκια Βαρσοβίας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Άντερλεχτ, Αμβούργο, Κλαμπ Μπριζ, Νόριτς και Ρόδεραμ, ενώ έχει χριστεί 2 φορές διεθνής με το Βέλγιο.

Για τη θέση του κέντρου της άμυνας ο 29χρονος Σέρβος στόπερ, Γιάγκος Βούκοβιτς, που ανήκει στην Κόνιασπορ, είναι πλέον ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών, ενώ παραμένει στη λίστα ο Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης.

Υπάρχει, βέβαια, και η παράμετρος "Ντα Κόστα" που μπορεί να παίξει το ρόλο της, καθώς πλήθος δημοσιευμάτων στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Μαροκινός αμυντικός των "ερυθρόλευκων" είναι στο "στόχαστρο" της Κόνιασπορ. Δεν αποκλείεται, με άλλα λόγια, να προχωρήσει το deal με τον Βούκοβιτς και η παραχώρηση του Ντα Κόστα στους Τούρκους να λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση αυτή. Σε κάθε περίπτωση ο πρωταθλητής Ελλάδας σπριντάρει πλέον μεταγραφικά, όπως φάνηκε και με την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε και του Μεχντί Καρσελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας της Λέγκια ο Οφόε
"Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση του Ολυμπιακού για Βούκοβιτς"
Εξονυχιστικές εξετάσεις για Οφόε από Λέγκια

(AP Photo/Czarek Sokolowski)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ