ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαζαριάν: "Περήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό"

Γκαζαριάν: "Περήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό"

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού του OlympiacosTV. Δείτε και το σχετικό βίντεο.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα και στους στόχους της. Επίσης, ο διεθνής άσος μίλησε για την συμμετοχή στο International Champions Cup το καλοκαίρι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

"Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό και χαρούμενος που θα ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των οπαδών, της ομάδας και των παικτών", δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Αρμένιος.

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του, σχολίασε: "Στόχος μου για την ομάδα είναι να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνει μία καλή πορεία στο Champions League κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου. Δεν θα σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, αλλά και πώς να κάνω το καλύτερο για την ομάδα".

Για τη συμμετοχή στο International Champions Cup το καλοκαίρι, τόνισε: " Νιώθω υπέροχα σκεπτόμενος αυτές τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι πάντα πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες αντιμετωπίζει. Ο μοναδικός στόχος είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό".

Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και θα κάνω τα πάντα, πρώτα απ` όλα μαθαίνοντας τη γλώσσα για να είμαι σε επικοινωνία με τους φιλάθλους, να συζητάω μαζί τους και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ