ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαρθία: "Όλα είναι πιθανά για μεταγραφές"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει προσθήκες στα τελειώματα του Ιανουαρίου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Όσκαρ Γκαρθία στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία συνέντευξη στα κανάλια Novasports, δεν μίλησε μόνο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (28/1, 19.30), αλλά και για το αν θα περιμένει κάποιο... δωράκι από τη διοίκηση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Φιγκέιρας, για τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά, εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μείνει ή όχι στο Λιμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη NOVA:

Για τις μεταγραφές και τον Φιγκέιρας:

Όλα είναι πιθανά μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους και το ίδιο κάνουμε και εμείς. Η αγορά του Ιανουαρίου είναι δύσκολη.

Για τον Ντιόγκο αυτό που έχω να πω είναι ότι εξαρτάται από αυτόν. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εξαρτάται και από το τι θέλει ένας παίκτης.

Για το αν παίρνει έξτρα ώθηση από την εξέδρα η ομάδα:

Ναι είναι αλήθεια όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και τις περισσότερες φορές είναι, τότε είμαστε πιο δυνατοί και οι παίκτες παίρνουν δύναμη. Όταν κόσμος είναι κοντά μας είμαστε καλύτεροι.

Για την δουλειά που κάνει:

Εδώ δουλεύω από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Αυτό έχει φέρει τα αποτελέσματα αλλά θα ήθελα να είμαι εδώ από την αρχή της χρονιάς για να την έχω στρώσει την ομάδα. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς σίγουρα θα ήθελα να είμαι από τη αρχή εδώ.

Για το ματς με την ΑΕΚ:

Μου άρεσε πολύ ότι ήμασταν θαρραλέοι σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα απέναντι τους στα τελευταία παιχνίδια, έχουν έναν πολύ καλό προπονητή, έχουν ποιότητα και καταφέραμε να τους απειλήσουμε, ενώ αυτοί στην ουσία καθόλου. Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε σκοράρει.

Για τις αλλαγές που έκανε:

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να διαχειρίζεσαι τους παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες που έχει. Πρέπει να μετράμε τα χιλιόμετρα γιατί τον τελευταίο καιρό κάνουν περισσότερα και σπαταλούν ενέργεια από πριν. Πρέπει να δίνουμε ξεκούραση ανάλογα με το τι έχει κάνει ο καθένας.

Όσο για το γιατί δεν ξεκίνησε ο Μιραλάς από την αρχή ο λόγος είναι ότι παρουσίασε σημάδια κόπωσης και στο τελευταίο παιχνίδι είχε δεχτεί κι ένα χτύπημα και κρίναμε ότι το καλύτερο θα ήταν να μην ξεκινήσει από τη αρχή.

Για τον τραυματισμό του Κούτρη:

Αυτό προσπαθούμε να δούμε. Σήμερα δεν έβγαλε όλη την προπόνηση και έκανε μόνο το ένα μέρος και δεν θα ξέρουμε μέχρι αύριο.

Για τον Ομάρ:

Το ίδιο ισχύει για τον Ομάρ αφού έβγαλε μόνο το ένα μέρος της προπόνησης και μέχρι αύριο δεν θα ξέρουμε. Πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια που έρχονται.

Για τον Οτζίτζα:

Είναι ίδια περίπου περίπτωση. Σήμερα έβγαλε όλη την προπόνηση και αύριο θα ξέρουμε. Θα πρέπει να δούμε τι κούραση έχει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Θέλω να μιλάω για την ομάδα γενικά, αν έναν παίκτης έχει κάνει καλή δουλειά σημαίνει ότι το έχει βοηθήσει όλη η ομάδα. Οπότε θέλω να αναφέρομαι σε όλους.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα:

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο και να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ένα μικρό γήπεδο, είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε.

Για τους τρεις νέους που υπέγραψαν με την ομάδα:

Καταρχήν θέλω να τους συγχαρώ, γιατί βρίσκονται στον Ολυμπιακό που όλοι θα ήθελαν να είναι εδώ. Λίγοι μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν τα πόδια τους πάνω στη γη και να ξέρουν ότι στην ομάδα υπάρχει ένας προπονητής που θα τους βοηθήσει.

Για τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη:

Είναι ένας νέος παίκτης που προπονείται με την πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι βοηθάει τους νέους παίκτες να προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Πιστεύω πως αν δουλέψει και μας δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο, μπορεί να γίνει τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αστέρας "καίει" τον Γκαρθία
Τρίπολη και μετά Μπράγκα (;) ο Φιγκέιρας
Επαγγελματίες οι Νικοπολίδης, Μποσκουΐδης και Νικόλης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ