ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαρθία: "Αφιερωμένη η νίκη στους φιλάθλους μας, που δεν ήταν εδώ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και ο Όσκαρ Γκαρθία μετά την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε στον πάγκο των ερυθρόλευκων ενώ για τον ίδιο η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ήταν σημαντική καθώς στην εξέδρα βρέθηκε για πρώτη φορά η οικογένεια του.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του ματς μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" έχοντας δίπλα την κόρη του αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του και στον κόσμο που δεν ήταν στο γήπεδο και μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του.

Για το αν αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του;
"Ναι γιατί είναι η πρώτη φορά που είδε τον Ολυμπιακό από κοντά και ήθελα να το συνδυάσουμε με μια νίκη και όταν είναι κοντά η οικογένεια σου θέλεις να της αφιερώνεις τη νίκη".

Για το αν ήθελε περισσότερα γκολ καθώς η ομάδα του είχε καθολική υπεροχή στο ματς;
"Ναι πραγματικά θα μας άρεσε να έχουμε περισσότερη επιτυχία και γκολ. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα είναι και θέμα σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι επιθετικοί μας. Η δουλειά του προπονητή είναι να μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες η ομάδα του".

Για το αν θα έχει πλέον συχνότερα δίπλα του την οικογένεια του;
"Ναι θα έρχονται όσο πιο συχνά μπορούν. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που σήμερα δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς και τους αφιερώνω τη νίκη μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ