ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαργκάνο και Σισοκό για μία θέση

Γκαργκάνο και Σισοκό για μία θέση
Γκαργκάνο και Σισοκό

Βάλτερ Γκαργκάνο και Μοχάμεντ Σισοκό φαίνεται πως απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού μέσου

Όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ο Γιάννης Βέρτζος, ο Ολυμπιακός πέραν του Ντομίνγκες ετοιμάζει κι άλλες ανακοινώσεις παικτών μέσα στην εβδομάδα.

Αμαλφιντανό, Γκαργκάνο και Σισοκό είναι τρεις ποδοσφαιριστές που απασχολούν έντονα τους ερυθρόλευκους και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις (με τους δυο από τους τρεις) μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ έχει δεχθεί εδώ και καιρό την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Μάλιστα δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον 28άχρονο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ.

Από εκεί και πέρα για τη θέση του αμυντικού μέσου εξετάζονται σοβαρά οι Γκαργκάνο, Σισοκό. Ο δεύτερος είναι 28 ετών και "ανήκει" στην Παρί Σαν Ζερμέν, με την οποία έχει εξαιρετικό συμβόλαιο, οπότε η περίπτωση του μοιάζει σχετικά δύσκολη.

Όσον αφορά τον Γκαργκάνο οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν τις προθέσεις της Νάπολι (τον παραχώρησε δανεικό στην Ίντερ). Σε περίπτωση που δοθεί εκ νέου δανεικός ή η τιμή του είναι σε λογικά πλαίσια, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κρούση.

Ο Ουρουγουανός άσος είναι 29 ετών και φέτος αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια με την Ίντερ. Για τον παίκτη πάντως ενδιαφέρονται αρκετοί σύλλογοι από το Καμπιονάτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ