ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαγιάρδο: "Ο Τσόρι να είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της Ρίβερ"

Γκαγιάρδο: "Ο Τσόρι να είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της Ρίβερ"

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί την κατάσταση του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και υποστήριξε ότι οφείλει να προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις της "μίγιο", σε περίπτωση που επιστρέψει.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, και τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αργεντινή και τη Ρίβερ Πλέιτ, πληθαίνουν.

Για πρώτη φορά πήρε θέση, με δηλώσεις του στον Τύπο της Αργεντινής, ο τεχνικός των "μιγιονάριος", Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο "Μουνιέκο" χαρακτήρισε δύσκολη την επιστροφή κάθε Αργεντινού στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του, παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί την κατάσταση του "Τσόρι", αλλά ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που αυτός επιστρέψει θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

"Αρχικά, κοιτάζουμε την ποδοσφαιρική κατάσταση του Τσόρι αυτή τη στιγμή. Δεν θα ανοίξουμε την πόρτα για να την ανοίξουμε. Έπειτα, πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της Ρίβερ Πλέιτ. Το να επιστρέψεις στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι κάτι δύσκολο, οπότε πρέπει να έχουμε νέα (σ.σ γύρω από τον κάθε ποδοσφαιριστή)", υποστήριξε ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ