ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί βγάζει σπυριά ο Σίλβα!

Γιατί βγάζει σπυριά ο Σίλβα!
Μάρκο Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να ακούει ότι η Μπάγερν έρχεται αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών των Ριμπερί, Ρόμπεν και Μπενατιά. Τι σκέφτεται ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν διαβάζει ελληνικές εφημερίδες. Του μεταφέρουν όμως τι γράφεται. Του μεταφέρουν επίσης τι ακούγεται στα ραδιόφωνα από τον κόσμο. Ότι τώρα είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού να σπάσει και μία τρομερή παράδοση που έχει η Μπάγερν, η οποία εδώ και έντεκα σερί σεζόν ξεκινάεινικηφόρα στους ομίλους τουChampions League.

Επειδή αυτό το κλίμα πάει να μεταφερθεί (σε κάποιους έχει ήδη μεταφερθεί) και στους παίκτες, ο Σίλβα έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Φυσικά έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του. Φυσικά και πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μπάγερν. Βγάζει σπυριά όμως όταν ακούει ότι οι Βαυαροί θα έρθουν αποδυναμωμένοι στην Ελλάδα.

Οι Ριμπερί, Ρόμπεν και Μπενατιά θα μείνουν στο Μόναχο. Ο Γκέτσε δεν είναι απολύτως καλά, αλλά θα πατήσει το χορτάρι του Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ξεκαθαρίζει ότι μόνο αποδυναμωμένη δεν θα έρθει η Μπάγερν και πώς είναι μέγα λάθος να μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε μία τέτοια συζήτηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το έχει τονίσει και στους παίκτες του. Να κλείσουν τα αφτιά τους σε ό,τι ακούγεται αριστερά – δεξιά για τους Γερμανούς. Δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στις απουσίες της Μπάγερν, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στο κακό πρόσωπο που δείχνει στην Bundesliga.Ο Μάρκο Σίλβα ίσα-ίσα που λέει ότι την Τετάρτη (16/9)θα παρουσιαστείακόμα πιο επικίνδυνη, γιατί και οι ποδοσφαιριστέςπου θα αντικαταστήσουν τους Ριμπερί, Ρόμπεν και Μπενατιά θα καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη.

Αν τα βάλουμε τα πράγματα κάτω, ο “ζογκλέρ” Κόστα αυτή τη στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Μπάγερν. Αν ο Ριμπερί δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού, το πιθανότερο ήταν να μην έπαιζε και να καθόταν στον πάγκο, κοιτάζοντας από εκεί τον Κόστα να κάνει τα... μαγικά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη θέση του Ρόμπεν θα βρεθεί ο Γκέτσε. Αντί του Μπενατιά υπάρχουν λύσεις στην άμυνα. Ο Σίλβα έχοντας όλα αυτά κατά νου και γνωρίζοντας ότι ο Γκουαρντιόλα μπορεί να βγάλει πολλούς άσους από το μανίκι του, έχει φροντίσει να βάλειτα πράγματα στη θέση τους.

Σίγουρα θα έχει να πει πολλάστην αυριανή συνέντευξη Τύπου (15/9). Έχει σκοπό να μιλήσει για τις απουσίες της Μπάγερν και για το γεγονός ότι δεν πρέπει να... παρασυρθούν οι παίκτες του από αυτές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ