ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί τους "έκοψε" ο Λεμονής

Γιατί τους "έκοψε" ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής έστειλε μηνύματα με παραλήπτες τους αποκλεισμένους από την αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Δείτε το λόγο που κόπηκαν οι Φορτούνης, Καπίνο, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Ελαμπντελαουί.

Ηχηρά ονόματα "έλαμψαν" δια της απουσίας τους από την αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. O Τάκης Λεμονής άφησε εκτός τους Κώστα Φορτούνη, Στέφανο Καπίνο, Γκιγιόμ Ζιλέ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Χρβόγιε Μίλιτς και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Δείτε για ποιους λόγους έμειναν εκτός πλάνων του Έλληνα νέου τεχνικού των "ερυθρολεύκων":

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Η πιο ηχηρή απουσία, δίχως αμφιβολία, από την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας μέσος βρέθηκε στο παρελθόν στο "μεταίχμιο" ενδεκάδας - πάγκου, αλλά πρώτη φορά εκτός αποστολής! Η φθίνουσα αγωνιστική πορεία το τελευταίο διάστημα έγινε ακόμη πιο έντονη στις τελευταίες δύο προπονήσεις, με τον Τάκη Λεμονή να διαπιστώνει ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Κι αν το μήνυμα παλαιότερα διδόταν με τον Φορτούνη να κάθεται στον πάγκο των αναπληρωματικών της ομάδας του Πειραιά, πλέον του μεταδίδεται με σαφέστερο τρόπο προς άμεση βελτίωση της εικόνας του. Είναι σαφές, πλέον, ότι ακόμη και η παρουσία του στη 18αδα δεν είναι εξασφαλισμένη!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ: Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού έμεινε εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι με την Ένωση για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής της Super League. Δεν ταξίδεψε για το Τορίνο, αλλά ύστερα από τη συζήτηση με τον νέο τεχνικό του, Τάκη Λεμονή, επανεντάχθηκε στην ομάδα. Το μήνυμα που στέλνεται με τον αποκλεισμό του είναι ότι η είσοδός του ακόμη και στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" δεν θεωρείται εξασφαλισμένη και θα πρέπει να παρουσιάσει αρκετά δείγματα γραφής ακόμη. Η μετάβαση από το "ξένο σώμα" στο "στην αποστολή" δεν θα είναι... αστραπιαία, αλλά θα πρέπει να είναι ομαλή. Εξάλλου, είναι ξεκάθαρο ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας, Σίλβιο Προτό, είναι η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή και (όπως αποδείχθηκε κι από τον καταρτισμό της αποστολής) ο Λευτέρης Χουτεσιώτης η δεύτερη. Πλέον είναι καθαρά στο χέρι να βελτιώσει την εικόνα μέσω των προπονήσεων, αρχικά να επανέλθει στην αποστολή και μετά να διεκδικήσει την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

ΓΚΙΓΙΟΜ ΖΙΛΕ: Ο 33χρονος Βέλγος μέσος ήταν παρών στα τέσσερα από τα πέντε πρώτα ματς του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Μπέσνικ Χάσι εισηγήθηκε την απόκτησή του και απήλαυσε της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρώην τεχνικού της ομάδας. Το "κόψιμο" του Γκιγιόμ Ζιλέ από την αποστολή για το ματς συνίσταται για λόγους ξεκούρασης του Βέλγου. Μένει να φανεί - σε συνδυασμό και με την "ενεργοποίηση" των ξεχασμένων του Χάσι (Αντρέ Μαρτίνς) - το κατά πόσο θα μπορέσει να επανέλθει στις βασικές επιλογές. Εξάλλου, έχει διαπιστώσει το τεχνικό επιτελείο ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Ο Ιρανός διεθνής φορ έπεσε "θύμα" του "συνωστισμού" στην "ερυθρόλευκη" επίθεση. Για το ματς με τον Ατρόμητο στην κορυφή της επίθεσης είναι διαθέσιμοι οι Ούρος Τζούρτζεβιτς, Εμάνουελ Εμενίκε και Μοχάμεντ Μπεν. Μπορεί το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας να εκτιμά ότι ο τρίτος μπορεί να συνεισφέρει εξίσου σε κορυφή και πλάγια, αλλά ο Ανσαριφάρντ μάλλον περίσσευε για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο παραγκωνισμός του επί τεχνικής ηγεσίας Χάσι, τον έχει αφήσει "πίσω".

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

ΧΡΒΟΓΙΕ ΜΙΛΙΤΣ: Είχε μικροενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα, μόνο στις τελευταίες προπονήσεις "ανέβασε" ρυθμό. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, ο Κροάτης αριστερός μπακ που αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου έναντι 1.500.000 ευρώ δεν θα έπαιρνε θέση στο αρχικό σχήμα. Οπότε προτιμήθηκε να μείνει εκτός πλάνων για το Κυριακάτικο ματς.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ δεν καλύπτει αγωνιστικά τις απαιτήσεις που έχει θέσει η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον ακόμη δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουν ο Τάκης Λεμονής και οι άμεσοι συνεργάτες του. Αγωνιστικά πάντα, δεν επρόκειτο να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Εξάλλου θα πάει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Τελευταίο ματς στο οποίο αγωνίστηκε ήταν αυτό του Κυπέλλου (19/9) απέναντι στον Αστέρα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ