ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννιώτης: "Δεν έχει κριθεί τίποτα"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης παραμένει προσγειωμένος παρά το 3-1 επί της Μπέρνλι, τονίζοντας πως δεν έχει κριθεί ακόμα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

O Ολυμπιακός παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κατάφερε να επικρατήσει 3-1 της Μπέρνλι και να πάρει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τερματοφύλακας των ''ερυθρόλευκων'' Ανδρέας Γιαννιώτης τόνισε στην κάμερα των καναλιών novasports πως ο Ολυμπιακός θα πάει στην Αγγλία σαν να μην υπάρχει σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

''Θα πάμε στην Αγγλία σαν να είναι 0-0, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα''.

Για την εικόνα το πρώτο μέρος: ''Δεν τα βρήκαμε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, απλά κατά την άποψη μου δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια είπαμε να ηρεμήσουμε και να αντιδράσουμε. Αυτό κάναμε και πήραμε τη νίκη. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, απλά μας βγήκαν οι φάσεις".

Για τη συνέχεια: ''Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε με το ίδιο πρόσωπο. Η Μπέρνλι είναι καλή ομάδα και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί. Διαθέτουμε καλή ομάδα, έχουμε ρόστερ με βάθος, δουλεύουμε αρκετά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Για το γεγονός πως είναι πιθανό να έχουμε τις ελληνικές ομάδες στους ομίλους: ''Είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που τρεις εκπρόσωποί μας βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός να τον πιεις στο ποτήρι, 3-1 τη Μπέρνλι
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Καμία ήττα για τις ελληνικές ομάδες σε έντεκα ευρωπαϊκά ματς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ