ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για Πάρντο έρχεται η Τράμπζονσπορ

Για Πάρντο έρχεται η Τράμπζονσπορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα της Τραπεζούντας για δεύτερη σερί Κυριακή θα έχει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στον Κολομβιανό εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο.

Η ιστορία με την Τράμπζονσπορ και τον Πάρντο δεν είναι τωρινή. Η ομάδα της Τραπεζούντας είχε ασχοληθεί σοβαρά το καλοκαίρι με τον Κολομβιανό εξτρέμ, αλλά η μετακίνησή του στην Τουρκία είχε “κολλήσει” στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ικανοποιηθεί οικονομικά.

Μην ξεχνάμε ότι για τους “ερυθρόλευκους” η μεταγραφή του Πάρντο από την Μπράγκα, είχε κοστίσει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, θα έπρεπε να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά της η Τράμπζονσπορ για να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να ανάψει το “πράσινο φως”.

Στην Τουρκία ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ότι η Τράμπζονσπορ θα πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο στον Πάρντο, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να έχει την παραμικρή συζήτηση με τον τουρκικό σύλλογο από τη στιγμή που δεν είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός.

Η Τράμπζονσπορ λοιπόν επιστρέφει. Την περασμένη Κυριακή ήταν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα για να παρακολουθήσει τον Κολομβιανό. Το ίδιο θα συμβεί και αυτή την Κυριακή (4/12, 15.00) στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η προσοχή του Τούρκου “κατασκόπου” θα είναι στραμμένη πάνω στον Πάρντο, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Βοιωτούς μετά την πολύ καλή παρουσία του το βράδυ της Πέμπτης (1/12) στα Περιβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μένει σε ξενοδοχείο ο σοκαρισμένος Ντομίνγκες
Μπέντο: "Nα δημιουργήσουμε συνθήκες για να εξελιχθούν τα νέα παιδιά"
Ντε λα Μπέγια: "Πανέτοιμος να βοηθήσω"
Μπέντο: "Είχαμε πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία"
Ξέσπασε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΑΟΧ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ