ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για "διπλό σκάνδαλο" κάνει λόγο ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλοι στο λιμάνι με τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και τη μη αφαίρεση 3 βαθμών στην ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Για "διπλό σκάνδαλο" κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό για όλα όσα έγιναν την Δευτέρα (20/11) στην Τούμπα και συγκεκριμένα στο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, αλλά και στις δικαστικές αίθουσες.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν έξαλλοι με το γεγονός ότι το άναμμα των καπνογόνων στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν γράφτηκε στο φ.α. "για να μην κλείσει η έδρα", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, ενώ για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στην "Ένωση" και όχι αφαίρεση 3 βαθμών. Μάλιστα, αναμένουν από τον αθλητικό εισαγγελέα να κάνει έφεση για αυτή την απόφαση.

Στον Ολυμπιακό δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε τη διαιτησία του Παπαπέτρου στην Τούμπα για το "πέναλτι – φάντασμα", όπως το χαρακτήρισαν στο λιμάνι, που έδωσε στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το οφσάιντ του Ντιγκινί στο 33’.

Καταλήγοντας, έλεγαν με νόημα ότι όλα αυτά συνέβησαν την ημέρα που το Δ.Σ. της ΕΠΟ έγινε στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ