ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 4η χρονιά η BROOKS BROTHERS ντύνει τον Ολυμπιακό

Για 4η χρονιά η BROOKS BROTHERS ντύνει τον Ολυμπιακό

Η BROOKS BROTHERS θα είναι επίσημος προμηθευτής πολιτικής ενδυμασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και για την περίοδο 2015-2016. Τσουβελάκης: "Ντύνουμε όσους βρίσκονται στη κορυφή" (video).

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως για τέταρτη χρονιά η BROOKS BROTHERS θα είναι και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο επίσημος προμηθευτής πολιτικής ενδυμασίας των ερυθρολεύκων. Τσουβελάκης: "Ντύνουμε όσους βρίσκονται στη κορυφή"

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Για 4η χρονιά, συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την BROOKS BROTHERS, η οποία είναι και για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ της ομάδας.

Οι παίκτες της κορυφαίας ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, το προπονητικό team καθώς και τα στελέχη, θα φορούν και φέτος, τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα της BROOKS BROTHERS, που την έχουν καταστήσει συνώνυμο της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης παγκοσμίως: το φημισμένο κοστούμι BrooksCool σε γκρι απόχρωση, το μοναδικό non-iron πουκάμισο και την - ειδικά κατασκευασμένη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - μεταξωτή κόκκινη γραβάτα της BROOKS BROTHERS, που φέρει διακριτικά κεντημένο το σήμα της ομάδας.

Για την επίσημη φωτογράφηση, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη με όλους τους παίχτες και τον προπονητή, παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της BROOKS BROTHERS.

Ο Πρόεδρος της BROOKS BROTHERS κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, ευχαρίστησε την ομάδα για την εποικοδομητική πολυετή συνεργασία και επεσήμανε ότι «η BROOKS BROTHERS παραδοσιακά –εδώ και δύο σχεδόν αιώνες- ντύνει εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή». Τέλος, ευχήθηκε στους παίχτες να είναι γεροί και δυνατοί και να έχουν και φέτος, μια επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς και στο UEFA Champions League.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε με τη σειρά του την BROOKS BROTHERS για τη πολύ καλή συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη εμφάνιση της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ