ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 16η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

Για 16η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

Η στήριξη του Ολυμπιακού στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Μάνδρα, συνεχίζεται καθημερινά. Για 16η ημέρα στη Δ. Αττική κλιμάκιο των Πειραιωτών.

Για 16η ημέρα στη σειρά, οΟλυμπιακό ς βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής. Σε πολλά και διαφορετικά σημεία, δούλευαν τα χωματουργικά μηχανήματα του Ολυμπιακού και χθες (2/12). Φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, σε μία προσπάθεια τα πράγματα να επανέλθουν, σιγά-σιγά, σε κανονικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Για 16η ημέρα στη σειρά, ο Ολυμπιακός φώναξε ΠΑΡΩΝ στη Μάνδρα Αττικής! Ο Θρύλος ήταν και πάλι εκεί. Και σήμερα δίπλα στους πλημμυροπαθείς για να τους ανακουφίσει και να τους δώσει ελπίδα. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της πόλης, το βιός τους. Η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει.

Σε πολλά και διαφορετικά σημεία, δούλευαν τα χωματουργικά μηχανήματα του Ολυμπιακού και σήμερα Σάββατο (2/12). Φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, σε μία προσπάθεια τα πράγματα να επανέλθουν, σιγά-σιγά, σε κανονικούς ρυθμούς. Η ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν, σε αυτή τη δύσκολη ώρα, είναι εξάλλου η προτεραιότητα του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της χώρας!

Επικεφαλής της όλης προσπάθειας, είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος δίνει καθημερινά το παρών και συντονίζει επιτόπου τις προσπάθειες. Για ακόμα μία μέρα, μαζί με τον Βετεράνο άσο του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα και με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη παρέδωσαν στους ταλαιπωρημένους και πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας, εργαλεία και υλικά καθαριότητας, όπως επίσης και πολλά μπουφάν σε παιδιά και γυναίκες της πόλης.

Το ίδιο θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί. Η στήριξη, όπως και να ’χει, θα είναι έμπρακτη και δεν θα περιορίζεται σε έναν τομέα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι παρών εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ