Γι' αυτές τις δηλώσεις ενοχλήθηκε ο Μαρτίνς με τον Περέιρα

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης στους συλλόγους και στην πίεση που ασκούν στους διαιτητές και αυτές οι δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο είναι που προκάλεσαν την ενόχληση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εκτόξευσε αιχμές κατά του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ο λόγος είναι ότι ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής μίλησε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην εφημερίδα "A Bola" και ανέφερε πως δεν φέρει ο ίδιος ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά οι ίδιοι οι σύλλογοι και πως ασκείται μεγάλη πίεση στους διαιτητές.

"Η ατμόσφαιρα ειναι εκρηκτική στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της διαιτησίας ειναι ανήσυχοι και δεν νιώθουν άνετα, ενώ είναι προβληματική η σχέση με τους συλλόγους. Η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές εξακολουθεί να είναι τεράστια και αυτό δεν βοηθάει καθόλου τους διαιτητές να μπαίνουν ήρεμοι στο γήπεδο.

Οι σύλλογοι πρέπει να προωθούν το προϊόν και να το προστατεύουν και να εφαρμόσουν μέτρα για να επέλθει η ηρεμία. Δεν πρέπει να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, των δυο μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, πετώντας ουσιαστικά από πάνω του το... μπαλάκι της ευθύνης.

Ο Μαρτίνς είχε αναφέρει για τον Περέιρα: "Είμαστε επαγγελματίες, δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα απέξω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που διάβασα τις τελευταίες μέρες στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του αρχιδιαιτητή που αποποιείται των ευθυνών του και δηλώνει πως δεν έχει καμία ευθύνη για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι. Δεν είναι αλήθεια και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβαίνει.

Αν υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία στην Ελλάδα, ο μόνος υπεύθυνος είναι αυτός. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να παίξουμε με κανόνες. Απαιτούμε διαφάνεια στη διαιτησία και στον ορισμό των διαιτητών του VAR. Να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε ότι ο αρχιδιαιτητής, που μιλάει με FIFA και UEFA, λέει ότι δεν έχει ευθύνη και ότι φταίνε οι σύλλογοι".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS