ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεωργάτος για Τσιμίκα: "Έτσι τον ονειρευόμουν στην Τούμπα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κώστα Τσιμίκα και τον έφερε στον Ολυμπιακό, Γρηγόρης Γεωργάτος, με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για τον... διάδοχό του και υποστήριξε ότι έχει να δώσει ακόμη πιο πολλά.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος με τον Γιώργο Αμανατίδη, οι δύο παλιές δόξες του Ολυμπιακού, στη διάρκεια της θητείας τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου εντόπισαν τον Κώστα Τσιμίκα ως εξτρέμ στον Πανσερραϊκό, είδαν στο πρόσωπό του έναν νέο... Γεωργάτο, ένα σύγχρονο αριστερό μπακ χαφ και με αυτό το σκεπτικό τον έφεραν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε πείσμα άλλων ανθρώπων της ομάδας, όπως ο πρώην τεχνικός διευθυντής Μπερντ Στορκ, οι οποίοι είχαν αντίθετη άποψη και δεν πίστευαν στην εξέλιξη του "Τσίμι".

Το Sport24.gr έχει αποκαλύψει το παρασκήνιο της απόκτησης του 23χρονου παίκτη από τον Πανσερραϊκό με αντάλλαγμα μόλις 3.000 ευρώ, ενώ την εξέλιξη της πορείας του έχουμε την ευκαιρία, όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να παρακολουθούμε σε εβδομαδιαία βάση.

Γεωργάτος για Τσιμίκα: "Έτσι τον ονειρευόμουν στην Τούμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αντίθεση με τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τη Γουλβς, ο Κώστας Τσιμίκας έκλεισε τ' αυτιά του στις σειρήνες του εξωτερικού και συλλόγων επιπέδου Νάπολι που πρόσφεραν ποσά κοντά στα 15 εκατομμύρια € για να τον αποκτήσουν μεσούσης της σεζόν και συνεχίζει με πατημένο το γκάζι για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό απέδειξε και με τη σπουδαία του εμφάνιση στην Τούμπα, στην πρώτη του παρουσία ως παίκτης του Ολυμπιακού στην "καυτή" έδρα του ΠΑΟΚ.

Η απόδοση του διεθνούς μπακ, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στη φάση του νικητήριου γκολ, έκαναν πολύ κόσμο να απευθυνθεί, μέσω social media, στον Γρηγόρη Γεωργάτο για... συγχαρητήρια, αναφορικά με την επιλογή, αλλά και τη στήριξη που παρείχε στον ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος δεν έχει κρύψει σε δημόσιες τοποθετήσεις το πόσο υποχρεωμένος νιώθει προς τον "Γκέο", για όλα όσα έκανε προκειμένου να βοηθήσει στην εκτόξευση.

Παίρνοντας, λοιπόν, την πάσα από επώνυμο φίλο του Ολυμπιακού που του θύμισε ότι... έκανε την Τούμπα άνω - κάτω, όπως αναφέρει και το γνωστό σύνθημα της "ερυθρόλευκης" εξέδρας, ο Γρηγόρης Γεωργάτος απάντησε γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook για την εμφάνιση του Τσιμίκα κόντρα στον Δικέφαλο:

" Σήμερα ο Τσίμι έκανε αυτό για το οποίο τον είχα ονειρευτεί όταν θα έπαιζε σε αυτήν την έδρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχεις να δεις ακόμα κι αλλά από αυτόν στο 60% είναι ακόμα".

Γεωργάτος για Τσιμίκα: "Έτσι τον ονειρευόμουν στην Τούμπα"

Ό,τι έχει πει ως τώρα ο Γεωργάτος για τον Τσιμίκα, από την πρώτη μέρα που τον πρωτοείδε μέχρι σήμερα, έχει επαληθευτεί στο ακέραιο. Αν επιβεβαιωθεί κι αυτή του η εκτίμηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Κώστας Τσιμίκας αν έως τώρα μας έχει δείξει μόλις το 60% των δυνατοτήτων του, όπως υπογράμμισε ο "τρελός καραφλός"...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ