ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: "Το CAS δεν αθώωσε τον ΠΑΟΚ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτηση στα social media, πήρε θέση για την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν αθωώθηκε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Σαββίδη.

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού για την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ, ήρθε μέσω του Διευθυντής Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Νίκου Γαβαλά, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση με ανάρτηση στα social media.

Σύμφωνα με τον κ. Γαβαλά, το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, ενώ τόνισε πως πλέον μένει να φανεί -σε περίπτωση που κριθεί ότι υπάρχει θέμα πολυιδιοκτησίας- αν η αφαίρεση βαθμών θα γίνει από το τρέχον ή το επόμενο πρωτάθλημα.

H ανάρτηση:

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: Η βαθμολογία μετά την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ
CAS: Επιστρέφει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ
Γ. Σαββίδης: "Αξιοπρέπεια και τιμή, έννοιες αντίθετες με το κόκκινο σωματείο"
Μπαλτάκος: "Αυτά που έλεγε ο Ολυμπιακός είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους"
ΠΑΟΚ: "Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης, θα μας βρίσκουν απέναντί τους"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ