ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: "Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν το μονοπάτι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ανέφερε ότι η χαρά για την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν κρατάει μία μέρα, καθώς και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες ξέρουν το... μονοπάτι.

Μία μέρα μετά τον αγώνα σε βάρος της Βικτόρια Πλζεν και την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε post στο facebook για τη σπουδαία "ερυθρόλευκη" βραδιά, κατά την οποία εξασφαλίστηκε τουλάχιστον η είσοδος στους ομίλους του Europa.

Υποστήριξε ότι το 4-0 ήταν "το καλύτερο γενέθλιο δώρο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη", πως "η αφετηρία βρίσκεται ακόμη στον ορίζοντά μας", ενώ σημείωσε ότι "ο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν το μονοπάτι".

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος το αναγνωρίζει, γεμίζοντας το Καραϊσκάκη εν μέσω θέρους. Η παράσταση ήταν το καλύτερο γενέθλιο δώρο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον εγγυητή του «ερυθρόλευκου» οικοδομήματος. Αλλά η χαρά κρατάει μία ημέρα. Άλλωστε η αφετηρία βρίσκεται ακόμη στον ορίζοντά μας. Ακολουθεί η Μπασακσεχίρ που διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα Τουρκίας. Εκείνη η ήττα από τη Γαλατασαράι με 2-1 στην προτελευταία αγωνιστική, ουσιαστικά της στέρησε τον τίτλο.

Την ερχόμενη Τετάρτη στην Πόλη και στη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, θα κριθεί η πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Θα το επαναλάβουμε: ο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν το μονοπάτι. Έμπνευσή μας, το χαμόγελο της Μαρίας όταν γνώρισε τον Βασίλη Τοροσίδη μετά την εμφατική νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν".​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίκτες Πλζεν: "Οι Έλληνες μάς έδειξαν πώς παίζεται το ποδόσφαιρο"
Ελαμπντελαουί στο Sport24.gr: "Μην ακούτε τίποτα, μόνο Ολυμπιακός"
Ολυμπιακός: "Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!"
Άμυνα από μπετόν και Μπενζιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ