ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς για Ποντένσε: "Υπήρξε διαφορά στους όρους του συμβολαίου"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το που "κόλλησε" η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και τόνισε πως η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς έχει "κολλήσει" επειδή υπήρξε διαφορά με τη Γουλβς στους όρους της πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Όπως διευκρίνισε αυτή η διαφορά δεν είχε να κάνει με το ποσοστό του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, όπως έχει γραφτεί καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός ανήκει 100% στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Γαβαλάς είπε μεταξύ άλλων:

"Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Μέντες και τα ποσοστά, όπως γράφτηκε, που ζήτησε. Η διαφορά ήταν ανάμεσα στις ομάδες και αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του και για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε.

Αρκετοί λένε πως το μυαλό του ήταν ήδη στην Αγγλία πριν καν κυλήσουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του και ενδεχομένως αυτό να προκαλεί μια δυσαρέσκεια αλλά να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα από τη στιγμή που είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν".

Και πρόσθεσε: "Με βάση όσα σας ανέφερα αρκετά απ' όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Αν έρθει η Γουλβς με μια άλλη πρόταση θα τη συζητήσει ο Ολυμπιακός;
"Ξεκαθάρισα ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στους όρους του συμβολαίου και δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του Μέντες".

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων:
" Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ