ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: "Για ποιο λόγο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σε τέτοιο περιβάλλον;"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Βόλο και αναρωτήθηκε "για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει όταν ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον;".

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τον Παντελή Βλαχόπουλο στον Sport24 Radio 103.3, μία μέρα μετά το 0-0 των "ερυθρόλευκων" με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, που προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων, σκληρών δηλώσεων και ανακοινώσεων.

Αρχικά ανέφερε: " Δεν χρειαζόταν η γραμμή του οφσάιντ για να καταλάβει κάποιος πως δεν υπήρχε οφσάιντ. Το είχαμε πει ότι υπάρχει έλλειμα εκπαίδευσης στο VAR. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με έλλειμα εκπαίδευσης βέβαια σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι. Απαιτήσαμε από την ΚΕΔ να δημοσιευτούν άμεσα εντός 24 ωρών οι ηχογραφημένες συνομιλίες των διαιτητών. Δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση.

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν φτάνουν υποθέσεις που είναι εξόχως σοβαρές, περιέργως. Κι όλα αυτά σε μια ομοσπονδία που υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι αιμοδότης της, κυρίως από τις μεταγραφές που κάνει η ομάδα, που δαπανά σημαντικά χρηματικά ποσά. Είναι μόνος του σε αυτό ο Ολυμπιακός, δυστυχώς".

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός σκοπεύει μέχρι και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, απάντησε:

"Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Αν αύριο ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πουλήσει τους παίκτες του και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με ομάδα διαφορετικής λογικής, θα χαθούν σημαντικοί πόροι από την ομοσπονδία που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της; Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει όταν ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον;".

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Γαβαλάς:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ