ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: "Έκανε 15 ράμματα ο Σα, δεν είδε καν τη φάση στο VAR ο διαιτητής"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Γαβαλάς υποστήριξε ότι ο Ζοζέ Σα έκανε 15 ράμματα μετά το χτύπημά του από τον Μουνιέ, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη.

Ο Ζοζέ Σα τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τον Αντονί Μουνιέ και όπως υποστήριξε μετά το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (2-0) ο Νίκος Γαβαλάς, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έκανε 15 ράμματα. Εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη (Χανίων) και ανέφερε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι δικαιωμένοι που ζήτησαν ξένους διαιτητές.

Η δήλωση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού: " Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαστε στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς διαφορά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν σήμερα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Είναι πολύ βαθύ το σκίσιμο του Σα.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο με κίτρινη κάρτα και δεν είδε τη φάση ούτε στο VAR. Υπάρχουν κι άλλες φάσεις, αλλά θα σταθούμε μόνο σε αυτή. Ευτυχώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι καλά, τη γλίτωσε με αυτά τα ράμματα. Νομίζω ότι δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε προκειμένου να υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: Αγγίζουν τον τίτλο οι "ερυθρόλευκοι"
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Αραμπί
Ολυμπιακός: O τραυματισμός του Σα στο κεφάλι
45 Loading...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ