ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φωτογραφίζει" Ολυμπιακό ο Μπαμπά

"Φωτογραφίζει" Ολυμπιακό ο Μπαμπά

Το... αλαλούμ που επικρατεί στην Γαλλία γύρω από τον 22χρονο εξτρέμ και το "περίμενε" του παίκτη στους υποψήφιους "μνηστήρες", βάζει σε σκέψεις την Σεντ Ετιέν για "δάκτυλο" Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πριν από δέκα μέρες ότι "το ρόστερ έχει κλείσει". Ωστόσο, σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ μην λες ποτέ και αυτό ισχύει 100% και στην περίπτωση των "ερυθρολεύκων".

Στο Λιμάνι έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Ο Ζονατάν Μπαμπά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την Σεντ Ετιέν, παρά την πολύ καλή πρόταση που του έχουν κάνει οι "στεφανουά". Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα του ποδοσφαιριστή αρκετοί "μνηστήρες" με... θέα το καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Σεντ Ετιέν βγάζει προς τα έξω μία εικόνα ότι στο τέλος θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου, μιας και τα 600 χιλιάρικα που του δίνει ετησίως, δεν πρόκειται να τα βρει από καμία άλλη ομάδα.

Ο Μπαμπά όμως κρατάει στάση αναμονής. Θεωρεί ότι ο κύκλος του στο "Ζοφρουά Γκισάρ" έχει κλείσει. Μάλιστα, μάνατζερ που δραστηριοποιούνται στην Γαλλία εκτιμούν πώς η διοίκηση της Σεντ Ετιέν πλανάται πλάνην οικτρά.

Υπάρχει μία αίσθηση λοιπόν στην Γαλλία ότι ο Μπαμπά περιμένει τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι έχουν εμφανιστεί διάφορες ενδιαφερόμενες ομάδες. Από την Μαρσέιγ και την Σεβίλλη έως την Σαμπντόρια, την Φιορεντίνα και τη Νιούκαστλ!

Ο Γκαρθία παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με την Λαμία, ότι έχει άριστες σχέσεις με τον παίκτη και πώς μιλάει μαζί του, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι συζητήσεις που έχει κάνει με τον Μπαμπά, δεν αφορούν τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ο 22χρονος εξτρέμ λοιπόν έχει τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που θα ήθελε ο Γκαρθία για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων". Απλώς πάντοτε θα πρέπει να έχουμε κατά νου το εξής, στο οποίο έχουν 100% δίκιο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Αν δεν αποχωρήσει κάποιος εκ των Σεμπά ή Πάρντο, τότε πολύ δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ ο Μπαμπά. Και η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν, το κινεζικό ενδιαφέρον για τον Σεμπά δεν έχει μετατραπεί σε επίσημη πρόταση. Έχουμε δρόμο ωστόσο μπροστά μας.

Απομένουν άλλες δύο εβδομάδες έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και όσο ο Μπαμπά κρατάει μία στάση αναμονής και "φωτογραφίζει" τον Γκαρθία και τον Ολυμπιακό, άλλο τόσο το όνομά του θα εξακολουθεί να παίζει στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο ΣΕΦ ο Όσκαρ Γκαρθία
Τα εισιτήρια για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ
Μαρινάκης: "Όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ