ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φύσσας: "Όταν ο Σάντος μού μίλησε για τον Μαρτίνς"

Φύσσας: "Όταν ο Σάντος μού μίλησε για τον Μαρτίνς"

Ο Τάκης Φύσσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Total Football" και αποκάλυψε πως ο Φερνάντο Σάντος έχει διαχρονική εκτίμηση και πίστη στον Πέδρο Μαρτίνς και του είχε πει ότι θα έπρεπε να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει φέτος στους εγχώριους τίτλους (έχει μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα), όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι αισθητή η βελτίωση της ομάδας στο χορτάρι. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι 57 βαθμοί που έχουν μαζέψει σε 24 αγωνιστικές, είναι όσοι είχαν μαζέψει πέρυσι σε όλη την Super League!

Αυτό είναι αναμφίβολα έργο του Πέδρο Μαρτίνς και το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να πορευτεί μαζί του και τη νέα χρονιά, παρά την αποτυχία επίτευξης των εγχώριων στόχων, δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του και στην προοπτική που έχει προπονητικά.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Total Football" στο Open και αποκάλυψε πως ο ομοσπονδιακός προπονηρύς της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, έχει εκτίμηση και πίστη στον Πέδρο Μαρτίνς από τότε που ήταν στη Γκιμαράες και του είχε πει μάλιστα ότι θα έπρεπε να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

"Από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο πάει να πει ότι υπάρχει μια προοπτική για αυτόν τον προπονητή να δουλέψει και να έχει κάποια προσόντα και κάποια κριτήρια για να προχωρήσει. Όταν είχαμε συζητήσει με τον κ. Σάντος μου είχε πει για αυτό τον άνθρωπο. Τότε ήταν στην Γκιμαράες προπονητής και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος στην Ελλάδα και πως του είχε μιλήσει πολλές φορές", αποκάλυψε ο Τάκης Φύσσας.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως όταν ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Μαρτίνς, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ρωτήθηκε η γνώμη του Σάντος και δεν αποκλείεται πράγματι οι άνθρωποι των Πειραιωτών να συνομίλησαν μαζί του, θέλοντας να μάθουν ορισμένα πράγματα παραπάνω. Άλλωστε, ο Φερνάντο Σάντος με την επιτυχημένη παρουσία του σε πάγκους ελληνικών ομάδων και στην Εθνική μας ομάδα, γνωρίζει πολύ καλά και τις ιδιαιτερότητες του ποδοσφαίρου μας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ