ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φτιάξε την ενδεκάδα κόντρα στην Παρτίζαν

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε (25/7, 21:45) κόντρα στην Παρτίζαν για τα προκριματικά του Champions League και το Sport24.gr καλεί τους αναγνώστες του να επιλέξουν την ενδεκάδα των Πειραιωτών για την μάχη στο "Partizan Stadium".

Το εμπόδιο της Παρτίζαν καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων να διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21:45) στο Βελιγράδι και τη ρεβάνς στο Φάληρο στις 2/8 (21:45).

Απόντες από τα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι είναι οι Μποτία, Ανδρούτσος, Ελαμπντελαουί και Ταχτσίδης (είναι ούτως ή άλλως εκτός λίστας) που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός έχουν μείνει επίσης οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Σκαφίδας, και ο νεοαποκτηθείς Χρβόγε Μίλιτς.

Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν με την αποστολή για το Βελιγράδι και είναι οι Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Το Sport24.gr καλεί τους αναγνώστες του να επιλέξουν, σε διάταξη 4-2-3-1, την ενδεκάδα των Πειραιωτών για την μάχη στο "Partizan Stadium", μέσω των poll που ακολουθούν:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ