ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Μαγικές βραδιές στο Καραϊσκάκη"

Φουστέρ: "Μαγικές βραδιές στο Καραϊσκάκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίδ Φουστέρ έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, στέλνοντας μήνυμα μέσω facebook για την κλήρωση των "ερυθρολεύκων" στο Champions League και την επιθυμία του να δει από κοντά τις "μάχες" της πρώην ομάδας του.

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε στο Sport24.gr και υποσχέθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Την ίδια επιθυμία εξέφρασε και μέσω facebook ο Ισπανός, ο οποίος έστειλε μήνυμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού σχετικά με την κλήρωση, ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε πως θέλει να ζήσει άλλη μία μαγική βραδιά στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Δείτε τι έγραψε:

" Μία σίγουρα δύσκολη κλήρωση για την φάση των ομίλων του φετινού UEFA Champions League για τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω ότι η ομάδα θα παλέψει με όλη της την καρδιά και τις δυνάμεις που έχει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου ένας από τους πολλούς λόγους που ο Ολυμπιακός ανήκει στο Champions League είναι διότι, με όλους εσάς στο πλευρό του Θρύλου, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους κορυφαίους Συλλόγους της Ευρώπης. Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού καλή επιτυχία σε αυτό το μοναδικό "ταξίδι" και θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί μαζί σας σε μια από αυτές τις μαγικές βραδιές στο Καραϊσκακη!".

Φουστέρ: "Μαγικές βραδιές στο Καραϊσκάκη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ