ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Είμαστε η κορυφαία ελληνική ομάδα"

Φουστέρ: "Είμαστε η κορυφαία ελληνική ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του στον Ολυμπιακό και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην σαββατιάτικη εφημερίδα "Αγορά" μίλησε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, για το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη Κυριακή (13/3), για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του στο Λιμάνι και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είχες πει πριν από το ντέρμπι ότι θα ήταν μια ευκαιρία για την ομάδα να δείξει ότι είναι η καλύτερη και για τον κόσμο ότι είναι ο καλύτερος...

"Ναι, και είμαι χαρούμενος γιατί αυτό ακριβώς συνέβη. Επιβεβαιώσαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι είμαστε η κορυφαία ελληνική ομάδα, αλλά και ο κόσμος μας είχε άψογη συμπεριφορά και έδειξε πως πρέπει να φέρονται οι οπαδοί κάθε ομάδας στο γήπεδο. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας".

Έχοντας παίξει σε τόσα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα χαρακτήριζες το συγκεκριμένο παιχνίδι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό για εσένα, παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον;

"Μπορώ να πω ότι ήταν το σημαντικότερο ντέρμπι για εμένα. Πήραμε το αποτέλεσμα, αντιδράσαμε, παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και όλα μας τα σχέδια έπρεπε να γίνουν από την αρχή. Έπειτα από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό είναι πολύ σπουδαίο να τελειώνεις μια χρονιά και ένα πρωτάθλημα με μία τέτοια νίκη σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Η μπαλιά που έδωσες στον Καμπιάσο ήταν η τρίτη ασίστ σε ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟ. Γκολ, όμως, δεν έχεις βάλει μέχρι τώρα;

"Θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πάντοτε στόχος μου. Φυσικά και ήθελα να βάλω γκολ στο ντέρμπι γιατί πράγματι θα ήθελα να πετύχω ένα τέρμα εναντίον του Παναθηναϊκού. Αυτό που λέω πάντα, όμως, το επαναλαμβάνω και σήμερα... Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, το μοναδικό που μετρά είναι η ομάδα και να δουλεύουμε όλοι για το καλό της".

Μπορεί να το βάλεις του χρόνου άλλωστε...

"Θα δούμε. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και θα συζητήσουμε για το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό".

Πως είναι να μην ξέρεις αν η χρονιά έχει τελειώσει όσον αφορά στα μεγάλα παιχνίδια και τους στόχους ή θα υπάρξει συνέχεια, εάν αλλάξει η απόφαση σχετικά με το Κύπελλο;

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το Κύπελλο, είναι κάτι που όλοι θέλουμε μέσα στην ομάδα. Δεν επιθυμούμε να σταματήσει εδώ η σεζόν, αλλά να συνεχιστεί και να μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ακόμα έναν τίτλο. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς περιμένουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ